Remontit ja saneeraukset

sauna2

 

 

- WC:t, kylpyhuoneet ja saunat
- huoneistojen ja rakennusten kunnostaminen sekä ulko- että sisäpuolelta
- muutostyöt esimerkiksi laajennukset ja pääsisäänkäynnit

 

 

Case ulkoverhoilu ja sadevesijärjestelmä

Asiakas halusi uudistaa omakotitalonsa ilmettä uusimalla ulkoverhouksen. Samalla eristystä parannettiin paksummalla tuulensuojalevyllä ja talon sadevesijärjestelmä päivitettiin nykypäivän vaatimusten mukaiseksi. Lisäksi takapihalle rakennettiin katettu terassi oleskelua varten.

Aluksi vanha ulkoverhous purettiin räystäsaluslautoja myöten ja vanhat tuulensuojalevyt vaihdettiin sitä mukaan paksumpiin lisäeristysominaisuuksilla varustettuihin. Kun koko talon vanha verhous oli purettu ja uudet tuulensuojalevyt asennettu, urakka jatkui koolauksella ja uuden verhouksen asentamisella.

Kun ulkoverhoilu oli uusittu oli aika aloittaa urakan toinen puoli eli sadevesijärjestelmän uusiminen. Sokkelin vierusta kaivettiin auki ja asennettiin salaojat, sadevesiputket ja patolevy sokkelia vasten. Maa-ainekset kuljetettiin pois ja vaihdettiin asianmukaisiin kerroksiin salaojasoraa, hiekkaa, eristeitä ja multaa. Sekä salaoja- että sadevesijärjestelmä kytkettiin nykyisten säädösten mukaiseen pihavesikaivoon ennen kytkemistä kunnalliseen viemäriin.

Lopuksi oli vuorossa takapihan terassi, joka vaati peltikaton jatkamista kattaaksen uuden oleskelualueen. Kolmen tolpan varaan rakentuva jatkolippa toteuttiin uudisrakennusta vastaavasti ja integroitiin samaan kulmaan vanhan katon kanssa. Terassin pohja rakentui lankkujen varaan ja lopuksi tolppien väliin suunniteltiin yhdessä asiakkaan kanssa mieluisat kaiteet, jotka tuovat mukavasti näkösuojaa terassilla oleilijoille.

Asiakas oli erittäin tyytyväinen onnistuneeseen lopputulokseen ja aikataulussa toteutuneeseen varsin massiiviiseen hankkeeseen.  

 

Case rivitalon sisätilojen uudistus

Lähtökohtana oli päivittää tilavan rivitaloasunnon sisätilojen ilme nykyaikaisemmaksi. Erityisesti asiakas halusi kunnostaa alkuperäisessä kunnossa olleet pesuhuone- ja saunatilat nykyisiä vesieristysvaatimuksia vastaaviksi. Lisäksi keittiöstä haluttiin avarampi ja näin ollen kaikki keittiön kaapit kalusteineen laitettiin uusiksi. Samalla päädyttiin remontoimaan myös wc-tila ja takkahuone sekä asunnon sisäkatto uusittiin kauttaaltaan vaaleaksi ja väliovet vaihdettiin.

Remontti suunniteltiin yhdessä asiakkaan toiveiden mukaisesti ja toteutettiin laaditun aikataulun mukaisesti. Asiakas on iloinen onnistuneesta lopputuloksesta ja erityisen tyytyväisiä he ovat yhtenäiseen kylpytilakokonaisuuteen käsittäen modernin saunan pesutiloineen ja uudistetun ilmeen saaneen takkahuoneen. Myös entistä toimivampi keittiö on saanut kiitosta.

 

Hyödynnä kotitalousvähennys

Kotitalousvähennystä saa remonttitöistä, jotka tehdään henkilön tai hänen puolisonsa vanhempien tai isovanhempien kotona tai vapaa-ajanasunnolla. Myös työssä käytettävä kone tai sen kustannukset lasketaan mukaan työn osuuteen.

Laskutamme sovitun maksuohjelman mukaisesti kaikki kustannukset samalla laskulla, joten ennakonpidätys- ja muista sivukuluista ei tarvitse huolehtia. Yrityksemme Y-tunnus on 1272487-4 (YTJ-tietopalvelu)