Kone- ja piharakennustyöt

 

kaivuri1

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

- piharakentamisen suunnittelu ja toteutus
- kaivuutyöt
- rakennusten perustustyöt
- haja-asutusalueen jätevesijärjestelmät
- vesijohdot ja maalämpöputket
- rakennusten sokkelin ympärykset
- salaoja- ja pintavesiremontit

Case rivitaloyhtiön sadevesijärjestelmä

Rivitaloyhtiön sadevesijärjestelmä haluttiin uusia ja samalla pihoja muotoilla tasaisemmiksi ja laskemaan oikeaan suuntaan ojaa kohti. Käytännössä tämä tarkoitti, että takapihan ja päädyn puoleinen sokkelin vierusta oli kaivettava auki ja maa-aines kuljetettava pois ja vaihdettava asianmukaisiin kerroksiin hiekkaa, soraa ja eristeitä. Sokkelia vasten asennettiin patolevyt ja kaivantoon asennettiin salaoja- ja sadevesiputket. Tämän lisäksi tontin reunaan kaivettiin oja, jonne asennettiin myös salaojaputket ja täytettiin salaojasoralla. Lopuksi piha muotoiltiin ja multa jyrättiin useaan otteeseen ennen heinänsiementen kylvämistä.

Kapea tontti asetti omat haasteensa mutta sopivan kokoinen kaivinkone ja vaihtolavakuorma-auto mahdollistivat työskentelyn ahtaissakin olosuhteissa. Vuokrattu minikuormaaja toimi erinomaisesti maa-ainesten kuljettamiseen. Lopputuloksena siisti ja aikataulussa valmistunut piha.

Hyödynnä kotitalousvähennys

Kotitalousvähennystä saa remonttitöistä, jotka tehdään henkilön tai hänen puolisonsa vanhempien tai isovanhempien kotona tai vapaa-ajanasunnolla. Myös työssä käytettävä kone tai sen kustannukset lasketaan mukaan työn osuuteen.

Laskutamme sovitun maksuohjelman mukaisesti kaikki kustannukset samalla laskulla, joten  ennakonpidätys- ja muista sivukuluista ei tarvitse huolehtia. Yrityksemme Y-tunnus on 1272487-4 (YTJ-tietopalvelu)